logo

Про нас

Благодійний фонд "Маленькі серця" - створило милосердя. Бажання допомогти. Врятувати. Подарувати любов. Зігріти ...Вже декілька років ми допомагаємо самим незахищеним живим істотам - дітям-сиротам з інвалідністю та безпритульним тваринам. Сотні маленьких сердечок - б'ються! Хтось знайшов дім, хтось став здоровий, а хтось просто щасливий. Ми щиро вважаємо, що допомагати нужденним - обов'язок кожної людини і закликаємо Вас творити добро, разом з нами!

World Animal Protection домагається припинення продажу турів, які пропонують розваги з дикими тваринами

Найбільша компанія з планування відпочинку TripAdvisor анонсувала відмову від продажу турів або конкретних розваг з дикими тваринами. Це стало найбільшою перемогою в боротьбі за заборону експлуатації диких тварин в розважальних цілях за останні кілька років.

exploitation1У той же час зоозахисники кажуть, що подібне проведення часу як і раніше користується великим попитом.

«Ми усвідомлюємо, що попит на ці послуги як і раніше високий», – говорить Джулі Мідделкуп, глава кампанії “Дика природа – не розвага”, яку запустила авторитетна зоозахисна World Animal Protection, що чинить тиск на туристичні компанії, в тому числі TripAdvisor, з метою змусити їх припинити продаж найжорстокіших розваг з дикими тваринами: катання верхи на слонах, селфі з тиграми, прогулянки з левами, утримання морських черепах, а також виступи дельфінів, танцюючих мавп і заклинателів змій.

Дійсно, співвласник популярного ресурсу ShoreTrips.com Беррі Керпена каже, що замовлення мініекскурсій із залученням тварин стає все більш популярними з року в рік, незважаючи на те, що продають вони їх переважно туристам в круїзних турах.

Так, попит на плавання з дельфіном збільшився на 4%, спостереження за китами на 12%, їзда на верблюдах на 200% з жовтня 2015 року по той же місяць поточного року. Подорожі на нартах (собачих упряжках) на 50%.

Експерти кажуть, грунтуючись на комерційних даних, що в

"The dolphinarium at Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa in Tulum-Akumal, Mexico."

довгостроковій перспективі відмова від надання таких послуг не спричинить ніяких наслідків для туроператорів. Оскільки вже зараз від деяких послуг відмовилися багато відомих туроператорів і компаній.

У той же час узгодженість дій громадськості дуже важлива, відзначають в WAP, адже саме півмільйонна петиція до TripAdvisor змусила компанію переглянути своє ставлення до питання експлуатації тварин в туристичних цілях і навіть задуматися про просвітницький проект.