logo

Про нас

Благодійний фонд "Маленькі серця" - створило милосердя. Бажання допомогти. Врятувати. Подарувати любов. Зігріти ...Вже декілька років ми допомагаємо самим незахищеним живим істотам - дітям-сиротам з інвалідністю та безпритульним тваринам. Сотні маленьких сердечок - б'ються! Хтось знайшов дім, хтось став здоровий, а хтось просто щасливий. Ми щиро вважаємо, що допомагати нужденним - обов'язок кожної людини і закликаємо Вас творити добро, разом з нами!

Про поїздку в Бородянський притулок для тварин 27 жовтня

Щочетверга наша команда відвідує притулок для тварин, вигулюючи і соціалізуючи хвостиків, а також привозить необхідні продукти і ліки. Крім цього, волонтери намагаються всіляко сприяти поширенню інформації про потреби притулку.

В результаті вигуляно 64 собаки, в їх числі соціалізувалися 2 тварини: дебют у Леї та Султана. На території триває запаювання відкритих прорізів між вольєрами, аби обмежити потрапляння хвостів, лап і носів до “сусідів”.

Новин багато: триває активна фаза будівництва нових вольєрів і ремонт старих завдяки суттєвій допомозі жертводавців. Була реалізована закупівля 4 тон сухого корму, 2 тон рубця і 2 тонн круп (для каш). Притулок може похвалитися хорошим опаленням приміщень
Від нас було 9.62 кг смаколиків для малюків.

У той же час слід зазначити існування наступних проблем, які повинні бути вирішені:
1. Протікає дах (за даними КП, вже найближчим часом буде проведена заміна).
2. У двох стаффа після стерилізації є невеликі (не гнійні) запалення надрізів (швів). Будуть вжиті заходи.
3. У Стаффа Лайта помітна втрата ваги(інформація передана в КП. Будуть проведені всі необхідні аналізи і лікування).
4. Джоззі після 9 місяців в родині повернули до притулку… Але вона не втрачає кмітливості – махає хвостом і, як дитина, грається !!!

Запрошуємо всіх бажаючих приєднаються до наших поїздок! Виділяючи один день на тиждень або місяць, Ви ощасливите маленькі сердечка своєю увагою і турботою.